RAMEN OHASHI

RAMEN OHASHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ramen Ohashi. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 0:04 Teleurgesteld in Uw eten. Soep was veel te zout. Alhowel het eten middelmatig en redelijk smakelijk was, zou ik niet meer bestellen bij U.
5 jun 2022 om 9:51 Probably best in town! Bit pricey, but the spicey misu special is def. worth it. Amazing flavors!
26 mei 2022 om 22:32 I wish it had more flavor
5 apr 2022 om 20:29 Heerlijke ramen en gyoza!
19 mrt 2022 om 20:30 Ruim een uur gewacht op soep dat meer dan €20 kostte, en dat ik zelf nog in een pan op moest warmen en ik elkaar moest zetten. Het is een bouwpakket wat je krijgt, met oude maiskorrels en verlepte bosui als garnering. Voor deze prijs: onacceptabel!
27 jan 2022 om 23:37 Always delicious!
27 jan 2022 om 22:04 Toppings were pretty stale, other than that, good.
6 nov 2021 om 22:09 Beste ramen ooit, zo heerlijk!!
26 okt 2021 om 21:40 Amazing! I ordered the spicy miso special. The broth is super flavorful, the chicken tender, the pork delicious! They also put a lot of care in packing the order. Not only was the broth separate, but every ingredient was separated to ensure quality!
16 okt 2021 om 20:26 Super tasty and always fresh! I love the last step of mixing the ingredients ourself.